Redovna Izvještajna skupština Udruge Agora

udruga-za-mlade-agora-logoDragi naši, pozivamo Vas, zainteresirane građane i građanke, posebno mlade, maturante i studente u subotu 16. travnja 2016., u Demokratski rasadnik na redovnu Izvještajnu skupštinu Udruge Agora s početkom u 17:30h, prezentaciju trogodišnjeg rada Agore s početkoh u 18:30h, te  predstavljanje Europske volonterske službe s početkom u 19:00h,

Svim zaiteresiranim građanima, partnerima i suradnicima bismo htjeli ispričati priču o Agori koji, eto, živimo već treću godinu. Htjeli bismo Vam predstaviti i naša mala velika dostignuća i prije svega planove za budućnost. Htjeli bismo motivirati mlade ljude u našoj zajednici da i oni osjete vibru djelovanja u civilnom sektoru kroz projekte i suradnje kako na lokalnom, nacionalnom tako i na internacionalnom nivou. Naša je dužnost da vas informiramo o mogućnostima, a Vaša je volja odabrati.

Pokalanjamo Vam, u suradnji s udrugom Carpe Diem, predavanje o Europskoj volonterskoj službi u sklopu kojeg će svoja iskustva podijeliti volonteri iz Španjolske, Italije i Francuske koji preko EVS-a borave u Karlovcu i volontiraju u Udruzi Carpe Diem.

Europska volonterska služba je idealna prilika za mlade koji žele iskusiti život u inozemstvu, ali isto tako razviti svoje vještine i na profesionalnom i na privatnom planu. Svakako će biti zanimljivo poslušati njihova iskustva i saznati što je njih motiviralo na volontiranje.

Mladi, saznajte i Vi ponešto o mogućnosti volontiranja u nekoj stranoj zemlji. Imate li na umu u ovom trenu ime države u koju biste voljeli otići na nekoliko mjeseci? Španjolska, Francuska, Švedska, Danska ili možda Portugal?

Veselimo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju!

Udruga za mlade Agora